Menú:

Un curs d'estiu:

Noves Formes de Comunicació Digital per a les Organitzacions: Cičncia, Recerca i Educació 2.0
S'hi farŕ un repŕs dels nous reptes que suposa la connectivitat permanent via mňbil, i l’adaptació que caldrŕ per a les tres pantalles: mňbil, portŕtil i televiso

Veure'n més...

Un congrčs de docčncia:

12-13/11/2009:
UNIVEST'09: Claus per a la implicació dels estudiants a la Universita

Veure'n més...

Un congrčs científic:

29/6-2/7/2010:
7th Congress on Electronic Structure: Principles and Applications, Oviedo

Veure'n més...

Mŕgia i Cičncia:

2DURAN
Amb en Josep Duran fem actuacions de Mŕgia i Cičncia

Veure'n més...

English

Un suggeriment:

Els llibres i el web d'en Clifford A. Pickover són apassionants. No tan sols entretenen, sinó que ensenyen i fan reflexionar

Un llibre apassionant i complex

Gödel, Escher, Bach - An Eternal Golden Braid, de Doublas R. Hofstadter, Premi Pulitzer 1980

Idees

Coses per fer: moltes, moltes, moltes idees en aquest web:
43things.com

Enllaços:

- Aquest web
- Edunomia
- Dept. Química
- Grup de recerca M4
- C4D
- IQC
- UdG

Un blog:

Edunomia
Mantinc aquest blog des de fa força temps. Hi faig reflexions sobre diversos temes relacionats amb la Universitat.

Veure'l ...

Versió: 2.01

Des de petit que m'agraden els temes relacionats amb el ferrocarril. Després d'una estada estiuenca a la Universitat de Georgia, als Estats Units,  em trobava davant d'una bifurcació. No sabia quin camí agafaria, però sí que sabia que les estacions a les que portava cada via eren apassionants. Mentre esperava per seguir un dels camins, em dedicava a un dels meus jocs favorits: el Cub de Rubik.

La nit del 22 de novembre de 2005 vaig saber què decidia el guardaagulles. Un any i mig després els camins es van tornar a trobar, de cantó.

Quan penso en el futur de la Universitat de Girona, me l'imagino com a locomotora d'una Girona pertanyent del tot a la Societat de la Informació, una Girona en què tothom pugui fer servir la Internet plenament, lliurement, intel.ligentment. M'imagino una UdG oberta, que aculli tothom, des dels estudiants de secundària fins la gent gran, passant pels professionals, desocupats, que ajudi les dones en la igualtat en tots els àmbits, i una UdG que no exclogui ningú per raons econòmiques. M'imagino una UdG que promogui la igualtat d'oportunitats, una UdG que sigui un referent social, i una UdG que contribueixi a la socialització del coneixement. M'imagino, doncs, una UdG apassionant.

Us convido a visitar els apartats que trobareu en aquesta Web personal. Finalment, us proposo que visiteu la bitàcola que he anat escrivint en els darrers mesos. Potser hi trobareu alguna idea que us agradarà!

Miquel Duran, Professor de la Universitat de Girona